He maʻalahi ka pane i kēia nīnau no ka mea ʻo ia ka nīnau pololei ʻole e nīnau ai.ʻO ka nīnau maikaʻi ʻoi aku ka maikaʻi no ka noi i hoʻolālā ʻia no ka mea aia nā pro a me nā mea ʻelua.ʻO SPC ka ʻenehana hou aku, akā ʻaʻole pono ka maikaʻi ma ke ʻano ākea.Hoʻoholo ke kumu i ka huahana kūpono loa no ka noi.
ʻO ka SPC core ka mea maʻamau 80% Limestone 20% PVC polymer a ʻaʻole "foamed" no laila he kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ke kumu, e hana ana i kahi manaʻo paʻa ma lalo o ka wāwae.
ʻO WPC ka mea maʻamau 50% Limestone 50% PVC polymer w/expanded polymer core e hana i kahi ʻoluʻolu ma lalo o ka wāwae.
ʻO ka mea hou aʻe e noʻonoʻo ai i ke kūʻai ʻana i kahi papahele WPC a i ʻole SPC ʻo ia ka pad i hoʻopili ʻia a i ʻole underlayment i hoʻohui ʻia e ka mea hana e hoʻomaikaʻi i ke kani ʻana a ma lalo o ka hōʻoluʻolu wāwae.ʻEkolu mau ʻano nui o ka underlayment.
ʻO Cork - Loaʻa i nā mea kūlohelohe a pau, hoʻomau, loaʻa maoli ʻo SUBERIN (soo-BER-in) kahi mea waxy e kūʻē i ka ʻeleʻele a me ka maʻi, mālama i ke ana a me ka pololei acoustical no ke ola o ka papahele.
EVA - ʻO Ethylene Vinyl Acetate kahi polymer elastomeric e hana ana i nā mea like me ka "rubber-like" i ka palupalu a me ka maʻalahi.Hiki ke loaʻa iā EVA ma nā huahana mea kūʻai aku e like me Flip Flops, Pool Noodles, Croc's a me Underlayment no nā papahele lana.Makemake ʻo EVA e nalowale kona loft a me nā waiwai acoustic i ke ola o ka huahana.
IXPE – Irradiated Cross-Linked Polyethylene, he hu'ahua pa'a i ho'opa'a 'ia he 100% wai, a pale 'ole i ka ma'i, ka po'o, ka pala, a me ka bacteria.Hāʻawi i nā helu acoustica maikaʻi loa.Hiki ke hoʻopili ʻia.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-10-2021